Cele mai bune 10 mașini pe benzină: clasamentul nostru


cele mai bune masini pe benzina

Descoperă topul nostru 10 dedicat mașinilor uzate pe benzină de neratat!

Care sunt cele mai bune mașini pe benzină? Iată 10 modele perfecte pentru iubitorii de conducere strălucitoare care nu parcurg mulți kilometri.

Mașini pe benzină: clasamentul celor mai bune modele folosite

Mașinile pe benzină au avantaje pe partea lor, cum ar fi un preț de achiziție în general mai mic în comparație cu alți combustibili, performanțe potrivite pentru o conducere mai sportivă și pentru cei care caută entuziasm și distracție la volan. Chiar și întreținerea, mai ales în ceea ce privește motorul, nu este nici complicată, nici deosebit de costisitoare.

Motorul pe benzină este ideal și pentru cei care nu depășesc 10.000 km pe an: prețul de realimentare în general mai mare contrabalansează prețul mai mic plătit la momentul achiziției, făcând efectiv motorul pe benzină una dintre alegerile mai convenabile pe care le poate face atunci când vine vorba de cumpărând o mașină. 

Acum că am examinat avantajele mașinilor pe benzină, să trecem la clasamentul pe care l-am întocmit cu ceea ce, după părerea noastră, sunt cele mai bune modele folosite:

  1. FIAT Panda
  2. FIAT 500
  3. Smart ForTwo
  4. Volkswagen Golf
  5. Jeep Renegade
  6. Volkswagen Polo
  7. Lansați Ypsilon
  8. Abarth 595
  9. Citroen C3
  10. Mini 3 usi

Fiat Panda

Fiat-Panda-cele mai bune-mașini-pe-benzină

Aclamat, celebru, iubit. Fiat Panda este o icoană a drumurilor noastre și o mașină care a fost întotdeauna pe creasta valului. Datorită structurii sale de mașină de oraș, manevrează foarte bine pe străzile orașului și garantează caracter practic și manevrabilitate. Poate fi echipat cu 0.9 Twin Air sau cu clasicul 1.2 benzină, două motoare extrem de fiabile.

Fiat 500

Fiat-500-cele mai bune-mașini-pe-benzină

Discurs similar cu Panda pentru Fiat 500 , care adaugă o rochie elegantă și o atitudine la modă. Micuțul de la Fiat este o mașină agilă și plăcută de condus, mai ales cu motoarele pe benzină 0.9 și 1.2.

Smart ForTwo

smart-forttwo-cele mai bune-mașini-pe-benzină

Mașina de oraș prin excelență, Smart ForTwo are două scaune uscate, multe culori și un motor 1.0 pe benzină, perfect pentru a vă plimba prin oraș. Dimensiunea sa redusă îi permite să fie un mare aliat pentru cei care doresc să găsească cu ușurință parcare.

Volkswagen Golf

Volkswagen-Golf-cele mai bune-mașini-pe-benzină

Sedanul compact prin definiție, Volkswagen Golf intră de drept în clasamentul nostru al celor mai bune mașini pe benzină. O mașină confortabilă și fiabilă, care poate fi aleasă cu merit și cu motorul pe benzină, întotdeauna strălucitoare și plăcută de condus.

Jeep Renegade

Jeep-Renegade-cele mai bune-mașini-pe-benzină

Pe locul cinci găsim un vehicul care în scurt timp a avut mare succes datorită stilului și solidității inconfundabile. Vorbim despre Jeep Renegade, care poate fi ales cu motoarele pe benzină de încredere de pe lista de prețuri.

Volkswagen Polo

Volkswagen-Polo-cele mai bune-mașini-pe-benzină

Un segment B rațional și sobru, o mașină solidă gata pentru orice tip de utilizare. Volkswagen Polo este un alt dintre acele mașini pe benzină care merită să facă parte din clasamentul nostru, datorită consumului redus de combustibil și fluidității de conducere peste medie.

Lancia Ypsilon

Lancia-Ypsilon-cele mai bune-mașini-pe-benzină

De ani de zile susținând pe umerii săi soarta unui brand nobil precum LanciaYpsilon este o mașină care mulțumește pentru linia sa elegantă și pentru că este ieșită din comun. O mașină mică, bine echilibrată, agilă și ușor de manevrat. Disponibil atât cu motorul 1.2 cât și cu motorul 1.4.

Abarth 595

Abarth-595-cele mai bune-mașini-pe-benzină

Dimensiuni compacte, stil vintage, sportivitate și un sunet care să facă să vibreze șirurile emoțiilor. Abarth 595 este o mașină de înaltă performanță în caroseria unei mașini de oraș, are disponibil un motor 1.4 turbo care poate fi declinat în diverse puteri, asigurând întotdeauna o mare plăcere a conducerii.

Citroën C3

Citroen-C3-cele mai bune-mașini-pe-benzină

Citroën C3 este o mașină dinamică și modernă, cu un stil recunoscut. O mașină versatilă care poate fi folosită în orice context, fără a se desfigura vreodată. Motoarele sale pe benzină asigură un amestec perfect de forță și consum.

Mini 3 usi

MINI-3-uși-cele mai bune-mașini-pe-benzină

Întoarcerea unei legende din trecut care și-a putut construi o reputație importantă chiar și în prezent. Mini cu 3 uși este o mașină strălucitoare, distractivă, cu un aspect atemporal. Disponibil și în motoarele pe benzină, asigură o plăcere neobișnuită de a conduce.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *