Cele mai bune 5 SUV-uri ieftine din 2023


SUV-urile continuă să fie una dintre cele mai căutate categorii de pe piață 

Oferta este cu adevărat largă, atât de mult încât este din ce în ce mai greu să găsești SUV-ul capabil să răspundă nevoilor cuiva și cu un excelent raport calitate-preț. 

Șoferii, de fapt, se trezesc în căutarea compromisului potrivit între confort și economii. 

Deci haideți să aflăm clasamentul celor mai bune SUV-uri low-cost de cumpărat în 2023.

CLASAMENTUL CELOR MAI BUNE 5 SUV-URI IEFTINE DIN 2023

1) DACIA DUSTER

Dacia Duster poate fi considerată regina SUV-urilor economice, născută pentru a satisface nevoia celor care caută un SUV la preț redus: este în prezent cea mai ieftină utilitate sportivă de pe piață din Romania.

Duster se poate lăuda cu un succes comercial imens datorită raportului calitate-preț excelent, simplu și practic fiind combinat cu un stil curat. Este disponibil pentru motoare diesel, benzină și GPL .

Chiar dacă nu trece peste bord cu detalii, Duster se mândrește cu un habitaclu și portbagaj mari, vizibilitate excelentă datorită suprafețelor mari de sticlă și dimensiunilor reduse (4.341 metri lungime și 1.693 metri înălțime). 

2) FIAT 500X

Fiat 500X este un model de succes pentru brandul italian care a lovit marca prin crearea amestecului perfect de stil vintage si dimensiuni extra mari. SUV-ul italian este disponibil în două motoare: diesel și benzină.

Punctul său forte? Fiat 500X are forme fanteziste și sofisticate, oferă multe dispozitive standard și este foarte agil în oraș. Cu un confort excelent și performanțe pline de viață, este ideal pentru dimensiunile sale mici (4.264 metri lungime și 1.595 metri înălțime).

3) FORD PUMA

Producătorul ovalului albastru a reușit să convingă cu Ford Puma, nu doar cu un design nou, ci și prin calitatea condusului.

Grația și caracterul practic sunt punctele sale forte, interiorul și portbagajul sunt spațioase și nici echipamentul de siguranță nu lipsește.

Zona de sticlă din spate este mai puțin extinsă, ceea ce nu garantează una dintre cele mai bune vederi, totuși senzorii de parcare sunt standard.

Ford Puma este disponibil în motoarele diesel și pe benzină, dar există și o versiune mild hybrid a lui Ford Puma de până la 155 CP.

Tot in acest caz dimensiunile sunt excelente: lungimea este egala cu 4.207 metri iar inaltimea este de 1.537 metri.

4) NOUL PEUGEOT 2008

Noul Peugeot 2008 a ajuns pe piață cu un stil ascuțit și agresiv, un aspect hotărât în ​​contracurent care nu poate trece neobservat.

Versiunea electrică a Noului Peugeot 2008 nu lipsește printre motorizările disponibile.

Spațiul de la bord și locuibilitatea sunt interesante: Noul 2008 are un habitaclu mare, bine finisat, detaliile și interioarele sunt cu siguranță de o calitate superioară concurenților.

Tabloul de bord este, de asemenea, moale și plăcut la vedere.

Mașina franceză are 4,3 metri lungime și 1.550 de metri înălțime: a crescut cu 14 centimetri bune față de versiunea anterioară a lui Peugeot 2008.

5) JEEP RENEGADE

Născut pe aceeași platformă ca și Fiat 500X, Jeep Renegade are un stil mult mai agresiv și mai unghiular.

Printre motoarele disponibile se numără Renegade 4xe cu motor hibrid și tracțiune integrală.

SUV compact cu linii pătrate, a spart piața SUV-urilor compacte în 2021 și astăzi continuă să fie foarte popular.

Lungime de 4,23 metri și înălțime de 1,697 metri, are un spațiu mare și bine distribuit la bord, poți călători foarte confortabil chiar și în 5.

Caroseria înălțată vă permite să aveți o vizibilitate excelentă în timpul conducerii, mai ales în oraș unde este necesar să aveți orice obstacole clar vizibile.

Renegade se potrivește perfect nevoilor celor care conduc în afara orașului, deoarece oferă tot ce e mai bun în off-road.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *