Cele mai bune mașini 4×4 (ieftine): clasamentul nostru


cele mai bune masini 4x4

Descoperiți topul nostru 10 dedicat celor mai bune mașini 4×4 second hand

Cauți o mașină dură, cu o poziție de conducere ridicată și aspect agresiv, capabilă să meargă oriunde și să facă față oricărui tip de vreme? Găsiți mașina perfectă pentru dvs. în ghidul nostru cu cele mai bune mașini 4×4 second hand.

Cele mai bune 10 mașini 4×4 folosite (second hand)

Dacă vrei o mașină pregătită pentru aventură și capabilă să meargă în locuri pe care mașina ta de familie nu poate, poate ai nevoie de un off-road. Termenii 4×4vehicul off-road și SUV sunt în mare măsură interschimbabili în zilele noastre, dar 4×4 și vehicul off-road se referă, în general, la o mașină care are tracțiune integralăgarda la sol suficientă și este capabilă să se descurce atât accidentate, cât și neuniforme teren si drumul normal asfaltat.

Unele SUV-uri au doar tracțiune pe două roți și nu sunt proiectate pentru călătorii off-road, dar toate mașinile de pe această listă sunt disponibile cu tracțiune integrală și sunt la fel de potrivite pentru cele mai dificile trasee, precum și pentru o plimbare prin oraș. sau la cumpărături.

Iată primele 10 mașini 4×4 second hand.

  1. Audi Q5
  2. Range Rover Evoque
  3. Alfa Romeo Stelvio
  4. BMW X3
  5. Jeep Compass
  6. Fiat Panda și  Fiat Panda Cross 
  7. Volkswagen Tiguan
  8. Mini Countryman
  9. BMW X1
  10. Jeep Renegade

Să le descoperim acum pe rând!

Audi Q5

Audi Q5 este un SUV Segment D de la producătorul german prezentat la Beijing în 2008 și din 2017 în a doua sa serie. Luxos, cu aspect sportiv si dimensiuni generoase, prezinta optiuni foarte interesante precum posibilitatea de reglare a inaltimii de la sol in functie de conditiile de condus. În plus, tipul special de tracțiune integrală prevăzut pentru acest model se adaptează la condițiile de condus, reducând consumul de combustibil și emisiile ori de câte ori este posibil.

Range Rover Evoque

clasamentul celor mai bune masini second hand 4x4 range rover evoque

Unul dintre cele mai populare SUV-uri 4×4, Range Rover Evoque a fost un real succes pe piață încă de la debutul său în 2011. Designul sportiv, interioarele confortabile cu finisaje rafinate și dotate cu trei ecrane pline de funcții fac din aceasta o mașină de neratat, perfect echilibrată între avangardă și lux. În cele din urmă, pentru a nu rata nimic, datorită Terrain Response , adică sistemului care configurează mașina în funcție de caracteristicile solului, și controlul dinamic al stabilității, care ajută șoferul să recapete controlul asupra mașinii dacă sunt probleme de stabilitate sau de drum. ținând, Range Rover Evoque face față cu brio tuturor tipurilor de situații.

Alfa Romeo Stelvio

clasamentul celor mai bune masini second hand 4x4 alfa romeo stelvio

O adevărată revoluție în Alfa, Stelvio este primul SUV crossover din segmentul D prezentat la sfârșitul anului 2016 la Salonul Auto de la Los Angeles. Mașina folosește platforma Giorgio modificată corespunzător (cum ar fi Giulia) – este cu 7 cm mai înaltă de la sol – și este disponibilă și în modelul sportiv Quadrifoglio. Cu Alfa Romeo Stelvio puneți pe primul loc siguranța și ținuta de drum și aveți o experiență optimă de condus în orice situație.

BMW X3

Clasamentul celor mai bune masini second hand 4x4 bmw x3

Celebrul BMW X3 este unul dintre SUV-urile din segmentul D și este pe piață din 2003. Ajuns la a treia generație, acest model este un SAV (Sport Activity Vehicle) poziționat între sora sa mai mare X5 și mai mic X1. BMW X3 este echipat cu sistemul inteligent de tracțiune integrală BMW xDrive care asigură că modelul se poate adapta rapid la diferite condiții de drum, sporind agilitatea și siguranța. Dincolo de aceasta, spațiul, caracterul practic, confortul și performanța sunt motivele din spatele marelui succes al acestui best-seller.

Jeep Compass

clasamentul celor mai bune masini folosite 4x4 jeep compass

Jeep Compass este un vehicul off-road care se încadrează în segmentul C. Produs din 2006 și la a doua generație din 2016, este un SUV urban spațios, dar compact. Și din punct de vedere off-road? Pentru performanțe și siguranță maxime în toate împrejurările, puteți selecta tipul de teren pe care călătoriți (asfalt, zăpadă, nisip, noroi) astfel încât mașina să își poată adapta comportamentul în consecință. Pe scurt, așadar, dacă vei alege Compass vei avea un model care îmbină calitățile off-road cu un comportament dinamic bun pe șosea, fără a sacrifica confortul.

Fiat Panda și Fiat Panda Cross

Fiat-Panda-Cross-clasament-4x4

Mic, italian, iubit: iată 3 cuvinte pentru a descrie aceste mici mașini de oraș cu o lungă tradiție în domeniul tracțiunii pe 4 roți. Evident, dacă vorbim de vehicule de teren, trebuie să optezi pentru versiunea 4X4 a lui Panda (cea normală este tracțiunea față) care are un aspect specific, set-up ridicat și protecție sub caroserie. Fiat Panda și Fiat Panda Cross se numără cu siguranță printre cele mai bune 4×4 mici folosite, perfecte dacă nu aveți cerințe speciale de spațiu și nu doriți să cheltuiți mult.

Volkswagen Tiguan

clasamentul celor mai bune masini second hand 4x4 volkswagen tiguan

Disponibil atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală, Volkswagen Tiguan este un SUV produs din 2007 și construit pe aceeași bază ca Volkswagen Golf și Touran, dar și Audi A3 și SEAT Altea. O curiozitate? Numele mașinii a fost creat prin îmbinarea cuvintelor Tiger și Iguana și provine din rezultatele unui sondaj al revistei germane Auto Bild.

Mini Countryman

clasamentul celor mai bune masini second hand 4x4 mini countryman

Pe locul șapte în topul celor mai bune 4×4 ale noastre se află Mini Countryman. Pe piață din 2010, acest SUV compact cu 5 uși seamănă stilistic cu celelalte modele ale mărcii britanice dar, datorită dimensiunilor sale, oferă un spațiu superioară. Dacă îl alegeți în versiunea 4×4, adică echipat cu tracțiune integrală ALL4 , vă poate însoți în orice tip de călătorie, de la o excursie practică în oraș până la o aventură în mediul rural.

BMW X1

cele mai bune masini 4x4 bmw x1

Pe locul opt se află sora mai mică a lui X3, BMW X1. Cel mai mic offroad de la producătorul german de automobile este pe piață din 2009 și se află acum la a treia generație. Caracterizat întotdeauna prin eleganță și versatilitate, X1 este disponibil cu sistemul inteligent de tracțiune integrală xDrive, care ajută mașina să țină mai bine drumul pe vreme rea și pe suprafețe dificile.

Jeep Renegade

clasamentul celor mai bune masini second hand 4x4 jeep renegade

Pe ultimul loc în top 10 se află Jeep Renegade . Acest SUV compact de mare succes, care a ajuns pe piață în 2014, este foarte versatil, iar în versiunea cu tracțiune integrală este perfect pentru orice tip de aventură. În ciuda calităților sale off-road, Jeep Renegade este, de asemenea, o mașină potrivită pentru viața orașului datorită manevrabilității, agilității și dimensiunilor reduse.

Mașini 4×4 second hand: argumente pro și contra

DE CE SĂ ALEGI O MAȘINĂ 4×4?

Dacă călătoriți adesea pe teren accidentat și denivelat sau în zone predispuse la zăpadă sau la formarea gheții, o mașină 4×4 este cea mai potrivită alegere pentru dvs.

PE PIAȚĂ ȘI ÎN LISTELE DE PREȚURI ALE PRODUCĂTORILOR EXISTĂ VEHICULE DE TEREN MICI, MEDII SAU URIAȘE, DAR CUM SĂ-L ALEGI PE CEL MAI POTRIVIT PENTRU TINE?

Pentru a alege cel mai potrivit model pentru tine, evaluează-ți cu atenție nevoile în ceea ce privește locuibilitatea interioară și dimensiunile exterioare.

Pe lângă dimensiune, nu uitați să vă gândiți la tipul de combustibil cel mai potrivit nevoilor dvs.: pe lângă motoarele tradiționale, printre modelele mai recente puteți găsi propuneri hibride interesante, ca să nu mai vorbim că de multe ori printre cele 4 SUV-uri ×4 este, de asemenea, posibil să găsiți modele alimentate cu GPL pentru a combina performanțe excelente, consum redus și impact redus asupra mediului.

ESTE CUMPĂRAREA DE MAȘINI 4×4 SECOND HAND O ALEGERE CONVENABILĂ?

Da, trebuie doar să analizați puțin piața pentru a afla că puteți obține oferte grozave cumpărând un utilaj 4×4 second hand. Luați în considerare, de asemenea, că vehiculele de teren sunt de obicei o nișă pe piața auto: diverșii producători oferă în principal modele cu tracțiune față pentru a menține prețurile scăzute și pentru a crea mașini potrivite pentru toată lumea. Daca alegi un model folosit, prin urmare, economiile sunt garantate.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *