Cele mai bune masini break – clasamentul nostru


masini break 2

Ce break să cumpăr? Iată clasamentul nostru al celor mai buni

Break se numără printre cele mai spațioase și confortabile mașini de pe piață, în special pentru familii: iată clasamentul nostru al celor mai bune.

Cele mai bune 10 masini break folosite

Mașinile break sunt o soluție interesantă pentru cei care caută spațiu și confort, fără a sacrifica plăcerea de a conduce. 

În listele de prețuri ale diferiților producători există diverse modele de break și alegerea poate satisface toate tipurile de buget. În plus, piața second-hand își rezervă mereu surprize plăcute și prețuri cu adevărat de neratat.

Tocmai din acest motiv, am întocmit clasamentul nostru al celor mai bune break uzate:

  1. Audi A4 Avant
  2. BMW Seria 3 Touring
  3. BMW Seria 5 Touring
  4. Varianta Volkswagen Passat
  5. Fiat Tipo Station Wagon
  6. Audi A6 Avant
  7. Ford Focus Station Wagon
  8. Mercedes Clasa C Station Wagon
  9. Opel Astra Station Wagon
  10. MINI Clubman

Audi A4 Avant

Pe primul loc in clasamentul celor mai bune break uzate si la km 0 Audi A4 Avant

Primul loc în acest clasament revine lui Audi A4 Avant , o certitudine a categoriei. Vagonul de la Ingolstadt este o mașină fiabilă, spațioasă și plăcută de condus. Poate fi declinat în versiune integrală (patru) sau în versiune sport (RS4). Spațiul nu lipsește datorită capacității portbagajului de 505 litri. Nu lipsesc pe piata second hand ofertele care iti permit sa aduci acasa o masina premium la preturi mai ieftine.

BMW Seria 3 Touring

clasamentul celor mai bune bmw seria 3 touring break

Mașina de conducere supremă este titlul mărcii BMW pentru a descrie plăcerea de a conduce mașinile sale. Un concept care se potrivește perfect cu BMW Seria 3 Touring , mașină care merită locul doi în acest clasament. Sportivitate și mult spațiu, datorită și portbagajului de 500 de litri.

BMW Seria 5 Touring

clasamentul celor mai bune bmw seria 5 touring break

Aceleași concepte de plăcere a conducerii, sportivitate și confort petrecute pe Seria 3 se aplică și pentru BMW Seria 5 Touring care, în comparație cu fratele său mai mic, garantează și mai mult spațiu. De fapt, la acest model capacitatea de încărcare a portbagajului crește până la 570 de litri. Desigur, această mașină nu este pentru toate buzunarele, dar există câteva oferte excelente pe piața second-hand.

Varianta Volkswagen Passat

Clasamentul celor mai bune break-uri volkswagen passat variant

O icoană care însoțește șoferii de mulți ani, Volkswagen Passat Variant este break-ul prin excelență al Casei Wolfsburg. O mașină practică, solidă și evident spațioasă, cu o capacitate impresionantă a portbagajului de 639 de litri. Mașina germană este o curse de șosea fidelă, perfectă pentru a călători pe orice drum.

Fiat Tipo Station Wagon 

Pe locul șase în clasamentul celor mai bine folosite și break 0 km se află Fiat Tipo.

Un break ieftin, acesta este Fiat Tipo care oferă mult spațiu, chiar și 550 de litri pentru portbagajul său. Italianul este confortabil și are opțiuni bune în cele mai bogate niveluri de echipare. Destinat mai ales celor care caută mai multă substanță decât aspect. 

Audi A6 Avant

Pe locul sapte in clasamentul celor mai bune break uzate si la km 0 se afla Audi A6.

A6 Avant este un flagship al familiei, sora mai mare a lui Audi A4 Avant . Crește în dimensiuni, crește în prețuri, dar conținutul este cu adevărat excelent. Germanul este o mașină premium și se vede în toate fațetele. Portbagajul are 405 litri în versiunea standard, care devine 1.535 odată ce spătarele banchetei din spate sunt rabatate.

Ford Focus Station Wagon 

Clasamentul celor mai bune ford focus break

Ford Focus Station Wagon este o mașină solidă, practică și fiabilă. Oferă și spațiu și capacitate la ieftin, atât de mult încât garantează o capacitate impresionantă de 608 litri în portbagaj. Breakul Blue Oval este unul dintre cele mai bine vândute din categoria sa și nu este supus inflației.

Mercedes Clasa C SW

Pe locul opt in clasamentul celor mai bune break uzate si la km 0 Mercedes C-Class.

Elegant și spațios, Mercedes C-Class Station Wagon este o mașină extrem de fiabilă și confortabilă. Vorbim despre o mașină premium și una dintre marile certitudini ale gamei oferite de starul Stuttgart. Portbagajul standard oferă o capacitate de 315 litri, care ajunge la 1480 atunci când spătarele banchetei din spate sunt rabatate.

Opel Astra Station Wagon

Pe locul 9 in clasamentul celor mai bune break uzate si la km 0 Opel Astra.

Opel Astra Station Wagon se remarcă prin designul său ieșit din cutie și un anumit practic ieftin, un pic asemănător cu alta dintre mașinile din clasamentul nostru: Ford Focus. Neamțul din Russelsheim are un portbagaj de bază de 540 de litri, care ajunge la 1.630 când scaunele sunt rabatate. 

Mini Clubman

Pe locul zece în clasamentul celor mai bune break uzate și la km 0 Mini Clubman.

Mini Clubman , versiunea staționară a icoanei britanice cu patru roți, închide clasamentul . Miros, plin de farmec și fermecător ca și surorile sale, Clubman este compact, dar are o capacitate bună din punct de vedere al spațiului, cu chiar și 360 de litri de portbagaj care devine 1.250 de litri odată ce spătarele din spate sunt rabatate.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *