Cele mai bune mașini hibride second hand: clasamentul nostru


masini hibrd

Descoperă clasamentul nostru dedicat celor mai bune mașini hibride second hand și găsește modelul care se potrivește cel mai bine ție și nevoilor tale

În doar câțiva ani, mașinile hibride au devenit o realitate concretă în cadrul pieței auto și este din ce în ce mai ușor să găsești oferte interesante și convenabile chiar și pe piața second-hand. Dintre numeroasele modele disponibile, care sunt cele mai bine folosite mașini hibride? Aflați în clasamentul nostru dedicat acestui motor eficient cu un impact redus asupra mediului.

De ce să alegeți un model hibrid

De ce ar trebui să alegi o mașină hibridă? Conducerea unui model hibrid oferă numeroase avantaje , inclusiv reducerea emisiilor poluante, costuri reduse de funcționare și confortul unei călătorii lin și silentioase în modul electric. În plus, cu aceste mașini este adesea posibil să accesați ZTL și să vă deplasați liber în cazul blocajelor în trafic. În sfârșit, dacă aveți o mașină hibridă, puteți beneficia și de reduceri și reduceri la plata taxei auto.

Pentru a vă ajuta să alegeți cel mai potrivit model pentru dvs., am întocmit un clasament al celor mai bune mașini hibride folosite , o selecție care include mașini de diferite segmente, caracteristici tehnice și dimensiuni. Să aflăm acum:

  1. Fiat 500
  2. Fiat Panda și Fiat Panda Cross
  3. Toyota Yaris
  4. Toyota C-HR
  5. Toyota Rav4
  6. Lansați Ypsilon
  7. Jeep Compass
  8. Lexus Nx
  9. Toyota Auris
  10. Toyota corolla

Fiat 500

cele mai bune mașini hibride folosite clasamentul nostru fiat 500

Fiat 500 este o mașină de oraș cu dimensiuni compacte, care o fac foarte pricepută la manevrarea pe străzi înguste și ideală pentru căutarea unui loc de parcare în oraș. În plus, stilul ei inconfundabil, care amintește foarte mult de strămoșul ei din anii 1950, este cu siguranță unul dintre punctele sale forte. Omologat pentru patru persoane, este confortabil si pentru calatorii lungi, in conditiile in care in portbagajul sau, pe langa genti de cumparaturi sau o geanta de sport, pot fi si valize pentru un weekend romantic.

500 Hybrid a apărut în 2020, tot în versiunea Cabrio, cu un acoperiș din pânză care se poate deschide. Consumul lui este redus, vorbim de doar 3,9 litri la 100 km.

Fiat Panda și Fiat Panda Cross

cele mai bune mașini hibride folosite clasamentul nostru fiat panda

Fiat Panda este o mașină mică, o mașină funcțională, practică și pregătită pentru orice tip de aventură. Poate fi folosit în oraș, pentru o excursie în afara orașului sau chiar în off-road, în special cu configurația Cross . Dimensiunea sa redusă îl face ușor și ușor de manevrat, precum și ușor de parcat.

La fel ca și 500, versiunea hibridă a apărut în februarie 2020. Consumul mediu este foarte scăzut, doar 4,0 litri la 100 km.

Toyota Yaris

Cele mai bune mașini hibride folosite clasamentul nostru toyota yaris

În clasamentul nostru este loc și pentru Toyota Yaris hibrid second hand. Vorbim despre o altă mașină ideală pentru a vă deplasa cu ușurință prin oraș datorită dimensiunilor sale compacte. Japonezul poate fi ales în varianta cu trei sau cinci uși dar, dacă călătoriți des cu pasagerii așezați pe locurile din spate, vă recomandăm a doua variantă, mai practică și mai confortabilă.

Mica versiune hibridă a Toyota a apărut în 2012 și este printre cele mai bune când vine vorba de consum de combustibil: doar 3,3 litri la 100 km.

Toyota CH-R

Cele mai bune mașini hibride folosite clasamentul nostru toyota ch-r

Toyota CH-R este un crossover care și-a câștigat faima datorită unui stil inconfundabil și modern, cu linii întinse și pătrate. Printre punctele forte ale acestui model subliniem suspensia, care o face foarte frumoasa si distractiva de condus, echipamentele de siguranta si sistemul multimedia, care fac din CH-R una dintre cele mai hi-tech masini de pe scena auto actuala.

Toyota CH-R este pe piață din 2016, întotdeauna cu motor hibrid. Consumul mediu este de 3,3 litri la 100 km.

Toyota Rav4

Cele mai bune mașini hibride folosite clasamentul nostru toyota rav4

Toyota Rav4 este o mașină foarte versatilă: dimensiunile sale o fac practic pentru oraș dar, în același timp, este un excelent vehicul de teren, potrivit pentru a aborda drumuri neasfaltate și pentru a încerca off-road.

Acest model este disponibil atât cu tracțiune față, deci cu puterea fiind descărcată către roțile din față, sau cu tracțiune 4×4, ideal pentru a conduce în orice tip de condiții și pe orice tip de suprafață de drum. Consumul mediu al hibridului Rav4 este de 4,9 litri la 100 km.

Lansați Ypsilon

cele mai bune mașini hibride folosite clasamentul nostru lancia ypsilon

Lancia Ypsilon se remarca prin faptul ca are un stil rafinat si bine finisat, atat la exterior cat si in habitaclu. Dimensiunile sunt compacte, pentru o mașină de oraș perfectă, habitatul său natural.

Funcționale, agile și ușor de manevrat, acestea sunt calitățile care ies în evidență în micul automobil italian, care din 2020 poate conta și pe un motor hibrid. Mașina mică a Lancia se remarcă și prin consum, de fapt vorbim de 4 litri la 100 km.

Jeep Compass

cele mai bune mașini hibride folosite clasamentul nostru jeep compass

Jeep Compass este un exemplu perfect al modului în care stilul clasic off-road, dominat de o grilă impunătoare, poate fi combinat cu cel al unui SUV modern. Versiunea hibridă a acestui model este echipată cu tracțiune 4×4, perfectă pentru deplasarea pe drumuri neasfaltate cu praf, sau pentru abordarea drumurilor înzăpezite în lunile de iarnă. Nu lipsește spațiul, cinci persoane sunt confortabile și este, de asemenea, ideal pentru a face față călătoriilor lungi și aventuroase.

Lansată pentru prima dată în 2020, versiunea hibridă se remarcă prin consumul redus, de doar 1,9 litri la 100 km.

Lexus NX

cele mai bune mașini hibride folosite clasamentul nostru lexus nx

Lexus NX este un SUV de lux, care se remarcă prin interioarele sale dotate cu finisaje fine și prin prezența a numeroase conforturi utile pentru ridicarea calității percepute de cei cinci pasageri, începând cu scaunele confortabile din piele. Exterior se remarca printr-un stil recunoscut, cu linii incordate si moderne, care nu trece neobservat.

Producția Lexus NX a început în 2014 și recent a fost prezentată o nouă generație. Dacă ești interesat de consumul de combustibil, NX consumă 5,9 litri la 100 km.

Toyota Auris

cele mai bune mașini hibride folosite clasamentul nostru toyota auris

Solidă și fiabilă, Toyota Auris este o mașină pe care te poți baza. Este confortabil pentru călătorii lungi, deoarece habitaclul său este spațios și confortabil pentru cel puțin cinci persoane, în timp ce portbagajul său de 360 ​​de litri este ușor de exploatat și poate fi umplut cu valize, genți și tot ce aveți nevoie pentru o vacanță.

Pe piața italiană, versiunea hibridă a apărut în 2018, datorită voinței Toyota de a elimina motorina de pe lista de prețuri. Din punct de vedere al consumului, hibridul Auris se caracterizează printr-un consum mediu de 3,9 litri la 100 km.

Toyota corolla

cele mai bune mașini hibride folosite clasamentul nostru toyota corolla

Toyota Corolla este un sedan compact, confortabil și încăpător. Tehnologia nu lipsește la bord, datorită unui sistem multimedia modern și intuitiv. Mașina este fiabilă și bine construită, datorită utilizării materialelor bine realizate.

Pe piata din 2018, hibridul Toyota Corolla se remarca prin consumul moderat, de 4,2 litri la 100 km.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *