Cele mai bune mașini second hand sub 15.000 de euro: clasamentul


masini sub 15 mii

Selecția noastră cu cele mai bune mașini sub 15.000 de euro: mașini second hand practice și economice de descoperit, să le vedem împreună!

Te-ai gândit de ceva vreme la asta, ai evaluat deja avantajele și dezavantajele retragerii mașinii tale credincioase, însoțitorului tău de călătorie și aventurilor zilnice și ai stabilit bugetul pentru achiziția următoarei mașini second hand: 15.000 EUR. Dar cum să alegi modelul potrivit pe o piață atât de bogată precum cea folosită? Pentru a vă ajuta să alegeți, iată clasamentul nostru cu cele mai bune mașini second hand sub 15.000 de euro.

Cele mai bune mașini sub 15.000 de euro, topul nostru 10

Dacă ai stabilit un buget de aproximativ 15.000 de euro, vei putea alege între diferite mărci și modele și vei putea varia de la diferite niveluri de echipare și motoare.

De ce să cumpărați o mașină folosită? Pentru că, la același preț ca un model nou, puteți cumpăra o mașină care este mai extins echipată, mai puternică sau mai spațioasă. În plus, mașinile second-hand sunt gata de livrare: un factor important dacă nu aveți timp și mijloace pentru a aștepta sosirea unui nou model.

Acum că am văzut avantajele asociate achiziționării unei mașini second hand, să trecem la clasamentul pe care l-am alcătuit pentru tine cu cele mai bune 10 mașini second hand sub 15.000 de euro:

  1. Fiat Panda
  2. Fiat 500
  3. Lansați Ypsilon
  4. Fiat Punto
  5. Smart Fortwo
  6. Volkswagen Golf
  7. Citroën C3
  8. Renault Clio
  9. Fiat 500L
  10. Opel Corsa

Fiat Panda

clasament-cele mai bune-masini-sub-15000-euro-fiat-panda

Cea mai bună mașină folosită sub 15.000 de euro, pe primul loc în clasamentul nostru, este unic și inimitabil Fiat Panda , un model legendar care nu are nevoie de nicio prezentare specială. Compact și ideal pentru viața de oraș, este disponibil folosit cu o gamă largă de motoare, de la versiunea hibridă până la modelul pe benzină, prin diesel, metan sau GPL.

Fiat 500

clasament-cele mai bune-masini-sub-15000-euro-fiat-500

Locul doi pentru un alt model italian foarte celebru: Fiat 500. Mașina de oraș cu aspect vintage și design inconfundabil este agilă și perfectă nu numai pentru comisioane și excursii prin oraș, ci și pentru ieșiri. Ca și în cazul Fiat Panda, alegerea de motoare, culori și ornamente este cu adevărat largă pentru Fiat 500, astfel încât să satisfacă cele mai diverse nevoi.

Lansați Ypsilon

clasament-cele mai bune-masini-sub-15000-euro-lance-ypsilon

Lancia Ypsilon este pe locul trei în clasamentul nostru dedicat celor mai bune mașini second hand sub 15.000 de euro. Mașina utilitare șic a Lancia este una dintre cele mai dorite mașini pentru a vă deplasa și a parca confortabil în oraș datorită stilului său elegant și versatilității. Printre cele mai recente propuneri din gama de motorizări se numără și 70 CP 1.0 benzină mild hybrid.

Fiat Punto

clasificare-cele mai bune-masini-sub-15000-euro-fiat-punto

Pe locul patru în clasamentul nostru găsim un alt model italian: Fiat Punto. Ieșit din producție din 2018, Fiat Punto este încă foarte iubit și căutat pe piața de second hand pentru caracteristici precum caracterul practic, confortul și versatilitatea. Fiat Punto folosit este disponibil cu o varietate de niveluri de echipare și motoare, cum ar fi Street 1.3 diesel 95 CP sau Street Natural Power 1.4 Methane 77 CP.

Smart Fortwo

clasamentul-cele mai bune-masini-sub-15000-euro-smart-fortwo

Când te gândești la o mașină de oraș cu două locuri, primul model care îți vine în minte este Smart Fortwo : ideal pentru oraș, îl poți parca chiar și în cele mai înguste spații și poți naviga cu ușurință în traficul metropolitan. Din 2020, Smart Fortwo este disponibil doar în modul electric, dar pe piața second-hand se pot găsi și câteva modele mai vechi cu motor pe benzină.

Volkswagen Golf

clasament-cele mai bune-masini-sub-15000-euro-volkswagen-golf

Volkswagen Golf s-a remarcat printre mașinile din segmentul C de peste 40 de ani: la a opta generație din 2019, este foarte apreciat de șoferi datorită stilului său mereu recunoscut, în ciuda faptului că este declinat diferit în funcție de configurație sau versiune, interior îngrijit și de ținută de drum remarcabilă. Având în vedere prezența sa îndelungată pe piață, puteți găsi Volkswagen Golf cu o mare varietate de motoare și niveluri de echipare.

Citroën C3

clasament-cele mai bune-masini-sub-15000-euro-citroen-c3

Pe locul șapte în clasament găsim Citroën C3 , un model care nu trece neobservat datorită designului său distinctiv și modern. În ciuda exteriorului său compact, Citroën C3 are un interior confortabil care permite tuturor pasagerilor de la bord să călătorească confortabil. Datorită posibilităților mari de personalizare, puteți găsi Citroën C3 în diferite culori și finisaje, precum și cu motor pe benzină, diesel sau GPL.

Renault Clio

clasament-cele mai bune-masini-sub-15000-euro-renault-clio

Pe pozitia a opta se afla Renault Clio, model care este pe piata din 1990 si a ajuns in 2019 la a cincea generatie. Cele mai moderne și tehnologice versiuni sunt echipate cu un tablou de bord digital cu afișaj de 7 inchi și sisteme de asistență la conducere precum frânarea automată de urgență, cruise control și sistem de menținere a benzii.

Fiat 500L

clasament-cele mai bune-masini-sub-15000-euro-fiat-500L

Locul nouă pentru sora mai mare a lui Fiat 500, Fiat 500L : printre punctele sale forte, acest monovolum compact cu un design original are spațiu și spații interioare mari care fac călătoria confortabilă pentru patru sau chiar cinci pasageri confortabili. Este un model practic și versatil, disponibil în mai multe versiuni și motorizări.

Opel Corsa

clasamentul-cele mai bune-masini-sub-15000-euro-opel-curse

Poziția a zecea pentru Opel Corsa, un alt model cumpărat de generații de șoferi. Compacte și solide, cele mai recente versiuni ale Opel Corsa oferă un sistem modern de infotainment și sisteme avansate de asistență a șoferului, cum ar fi frânarea automată de urgență, detector de somnolență și menținerea benzii de circulație.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *