Cele mai bune mașini second hand sub 25.000 de euro: clasament


masini sub 25000 euro

Dacă sunteți în căutarea unei mașini second hand și bugetul dvs. variază între 20.001 și 25.000 de euro, aveți șanse excelente să obțineți o afacere bună. Tot în acest caz, suntem aici pentru a vă ajuta: haideți să aflăm împreună care sunt cele mai bune mașini second hand sub 25.000 de euro.

Clasamentul celor mai bune mașini second hand sub 25.000 de euro

Ești curios să știi ce modele populează clasamentul nostru al celor mai bune 10 mașini second hand care se încadrează într-un buget cuprins între 20.001 și 25.000 de euro? Iat-o!

Jeep Renegade

clasament-cele mai bune-masini-sub-25000-euro-jeep-renegade

Iată o mașină foarte populară și de mare succes, Jeep Renegade, pe primul loc în clasament. SUV compact, cu un design pătrat și recunoscut, Jeep Renegade este confortabil și are un spațiu interior bun. Calitățile sale off-road, mai pronunțate în versiunile 4×4 cu tracțiune integrală, vă permit să abordați nu numai asfaltul orașului, ci și cel mai denivelat și accidentat teren. Dacă ai la dispoziție un buget de 25.000 de euro, poți obține oferte grozave luând acasă un model recent și bine echipat. 

Volkswagen Golf

clasament-cele mai bune-masini-sub-25000-euro-Volkswagen-Golf

Să trecem la a doua mașină din clasament, și anume Volkswagen Golf , un model care a fost întotdeauna cu adevărat îndrăgit: această limuină cu 5 uși a fost din istorie foarte apreciată datorită formelor captivante, conținutului tehnic de calitate și echipamentului complet, tot de la din punctul de vedere al siguranței.

Volkswagen T-Roc

clasament-cele mai bune-masini-sub-25000-euro-Volkswagen-T-Roc

Poziția a treia pentru Volkswagen T-Roc: SUV-ul compact al companiei germane se caracterizează la exterior printr-un design cu linii sculptate și, la interior, printr-un habitaclu cu finisaje rafinate și mult spațiu. T-Roc împarte platforma cu Golful, o garanție a manevrabilitatii excelente pe șosea și se remarcă prin nivelurile ridicate de confort la volan. 

Jeep Compass

clasament-cele mai bune-masini-sub-25000-euro-jeep-compass

Pe locul patru găsim o altă mașină cu marca Jeep, Jeep Compass . De asemenea, foarte iubit, spre deosebire de Renegade este destinat mai mult familiilor datorită spațiului mai mare disponibil la bord, care permite chiar și cinci persoane să călătorească confortabil. Confortabil și agil, datorită dimensiunilor sale nu excesive este confortabil atât pentru deplasarea prin oraș, cât și pentru călătorii mai lungi. 

Nissan Qashqai

clasament-cele mai bune-masini-sub-25000-euro-nissan-qashqai

Poziția a cincea este ocupată de Nissan Qashqai. Acest crossover, produs din 2006, este disponibil pe piata nou doar cu motoare hibride pe benzina, in timp ce folosit este posibil sa il gasesti si cu motoare diesel sau pe benzina. Liniile decisive, luminile cu săgeți cu LED complet și roțile mari (până la 20”) fac stilul său extrem de recunoscut. Interioarele sunt in schimb elegante si caracterizate de linii clasice, fara a neglija insa tehnologia: acest model este de fapt echipat cu cele mai moderne dispozitive electronice.

Audi A3 Sportback

clasament-cele mai bune-masini-sub-25000-euro-audi-a3-sportback

Clasamentul continuă cu Audi A3 în versiunea Sportback : este una dintre cele mai iubite mașini compacte de italieni, o mașină care a reușit să îmbine perfect elementele clasice și moderne încă de la prima generație. De-a lungul anilor conținutul tehnologic a crescut considerabil, făcând acest model foarte atractiv într-o categorie foarte competitivă.

Fiat 500X

clasament-cele mai bune-masini-sub-25000-euro-fiat-500x

Unul dintre cele mai bine vândute pe scena auto italiană,  Fiat 500X este un crossover care mulțumește prin linia sa clasică, fidelă originalului 500, dar modern în același timp. Dinamic și funcțional, practic și versatil, Fiat 500X este perfect dacă îți place să ai o mașină cu un stil unic fără a sacrifica confortul și, mai ales în versiunile hibride mai recente, cele mai recente inovații tehnologice în ceea ce privește sistemele de asistență a șoferului. 

Peugeot 3008

clasament-cele mai bune-masini-sub-25000-euro-peugeot-3008

Peugeot 3008 este o mașină care cucerește din ce în ce mai mulți șoferi datorită personalității sale puternice și stilului său perfect recunoscut. În special, este foarte apreciat pentru confortul remarcabil al interiorului, pentru spațiul amplu disponibil atât în ​​habitaclu, cât și în portbagaj și pentru disponibilitatea a numeroase dispozitive de asistență la conducere.

BMW Seria 1

clasament-cele mai bune-masini-sub-25000-euro-bmw-serie-1

BMW  Seria 1 este o mașină practică, dar elegantă, care reflectă standardele înalte de confort care au caracterizat întotdeauna modelele companiei germane. A treia generație, introdusă în 2019, vede adoptarea tracțiunii față sau integrală, în locul clasicului spate. Acest model este ales de cei care caută un model plăcut la condus, cu o direcție precisă și un motor vioi.

Volkswagen Tiguan

clasament-cele mai bune-masini-sub-25000-euro-Volkswagen-Tiguan

Volkswagen Tiguan întruchipează toate calitățile producătorului german și este cunoscut pentru că este un SUV confortabil și dinamic, cu un comportament rutier impecabil. La exterior designul este sobru și caracterizat de linii întinse, în timp ce la interior habitaclu este elegant, funcțional și spațios. Tiguan este disponibil utilizat cu diferite niveluri de echipare și motoare, cum ar fi diesel, benzină sau hibrid.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *