Ford Puma 2024: caracteristici, design, interior, motor, niveluri de echipare și prețuri


Noul Ford Puma 2024 marchează un pas important în calea reînnoirii gamei Ford , introducând actualizări importante care privesc diverse aspecte, de la tehnologie până la interioare, reflectând o strategie de restyling atentă care menține modelul în pas cu vremurile și așteptările lui piata .

Inima care bate cel mai recent facelift este motorul EcoBoost mild hybrid de 1 litru , care este oferit cu puteri de 125, 155 și 160 CP . Acest motor, combinat atât cu transmisii manuale cu 6 trepte, cât și cu transmisii automate Powershift cu 7 trepte, demonstrează atenția producătorului american pentru soluțiile care echilibrează performanța și sustenabilitatea mediului, o caracteristică din ce în ce mai căutată în segmentul crossover-urilor.

Ford Puma 2024

Patru configurații disponibile

În ceea ce privește nivelurile de echipare, Ford Puma din 2024 vine în patru variante: Titanium , ST-Line , ST-Line X și ST . Fiecare are specificități care îi definesc identitatea și atractivitatea. De la configurația de bază Titanium, cu echipamente standard care include jante din aliaj de 17 inchi, faruri și stopuri LED și sistem de infotainment SYNC 4 cu conectivitate 5G, trecem la mai sportive ST-Line și ST-Line, care se remarcă prin detalii estetice și echipamente. care accentuează caracterul dinamic al modelului.

În vârful gamei italiene se află ornamentul ST, care se poziționează ca alegere principală pentru cei care caută o experiență de condus mai intensă și mai sportivă. Cu caracteristici care includ jante din aliaj de 19 inchi, suspensie sport și scaune premium conturate cu încălzire, Ford Puma ST 2024 ridică standardul de confort și performanță în segmentul crossover.

Ford Puma 2024

Începe de la 27.500 de euro

Lista de prețuri reflectă diversitatea nivelurilor de echipare și a configurațiilor motorului, începând de la 27.500 de euro pentru versiunea de bază Titanium cu motor de 125 CP și transmisie manuală, ajungând până la 37.000 de euro pentru exclusivul ST cu motor de 160 CP și 7-. viteză transmisie automată Powershift.

Siguranța este un alt pilon fundamental al restyling-ului Ford Puma , cu o gamă largă de ADAS care garantează o experiență de condus sigură și controlată, elemente care sunt acum esențiale în acest segment de piață.

În cele din urmă, accesoriile și pachetele opționale – precum Pachetul Co-Pilot și Pachetul Confort – oferă posibilități suplimentare de personalizare, permițând clienților să adapteze mașina la nevoile și preferințele lor, subliniind flexibilitatea și atenția producătorului american față de solicitările consumatorilor.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *