Mașini de familie: clasamentul celor mai bune 10 mașini pentru familie


masini de familie

Mașini de familie uzate: iată cele mai bune 10 mașini de familie din 2022

În acest articol, vă oferim un ghid pentru alegerea celor mai bune mașini de familie pentru 2022 : clasamentul nostru include mașini second hand pe toate segmentele, de la break spațioase la SUV-uri confortabile. Găsește mașina de familie potrivită pentru tine!

Mașini de familie: iată clasamentul nostru

Mașina de familie prin excelență are caracteristici fundamentale: trebuie să aibă suficient spațiu disponibil, să fie practică și funcțională și să aibă portbagajul pregătit pentru a găzdui încărcături importante, de la numeroase valize atunci când pleci în vacanță până la cărucioare și tot ce este necesar pentru cei mici.

Am selectat pentru tine cele mai bune oferte folosite și le-am adunat într-un clasament dedicat mașinilor de familie: iată care sunt mașinile care sunt incluse în top 10!

  1. Jeep Renegade
  2. Jeep Compass
  3. Fiat 500X
  4. Nissan Qashqai
  5. Fiat 500L
  6. Audi A4 Avant
  7. Mini Countryman
  8. Volkswagen Tiguan
  9. BMW Seria 3 Touring
  10. BMW X1

Jeep Renegade

mașini de familie clasamentul 10 cele mai bune mașini de familie - jeep renegade

Jeep Renegade, pe lângă faptul că este o mașină de mare succes care a reușit să cucerească pe toată lumea pentru stilul său personal și foarte fidel tradiției mărcii, este un SUV foarte apreciat de familii. Spațios și cu un portbagaj mare, este funcțional pentru toate nevoile unei familii. Mașina este înaltă și confortabilă și se descurcă bine pe drum cu motoarele sale diesel și pe benzină.

Jeep Compass

mașini de familie clasamentul 10 cele mai bune mașini de familie - jeep compass

Jeep Compass este o altă mașină care merită un loc în clasamentul nostru al celor mai bune mașini de familie. Are o rulare ridicată, mult confort și dimensiuni optime, în special portbagajul care trece de la 438 de litri până la 1.387 de litri odată ce spătarele banchetei din spate sunt rabatate. Este usor de gasit pe piata second hand la preturi atractive.

Fiat 500X

mașini de familie clasamentul 10 cele mai bune mașini de familie - Fiat 500X

Stilul italian inconfundabil: Fiat 500X este un SUV compact ideal pentru o familie tanara si dinamica. Este plasat pe locul trei în clasamentul nostru pentru că îmbină foarte bine abilitățile de stradă cu ceea ce își dorește o familie. Nu lipsește spațiul, în special cel al portbagajului, care variază de la 350 de litri standard la 1.000 de litri odată ce spătarele din spate sunt rabatate.

Nissan Qashqai

mașini de familie clasament 10 cele mai bune mașini de familie - Nissan Qashqai

Nissan Qashqai este unul dintre simbolurile categoriei sale și este o mașină grozavă pentru familii. Merită un loc în clasament pentru că această mașină japoneză garantează confort și spațiu, datorită și unui portbagaj cu o capacitate de 504 litri care devine 1.593 odată ce spătarele din spate sunt rabatate.

Fiat 500L

mașini de familie clasamentul 10 cele mai bune mașini de familie - Fiat 500L

În acest clasament nu putea lipsi Fiat 500L , un multi-loc extrem de fiabil, cu calități excepționale în ceea ce privește confortul. Această mașină are mult spațiu, atât în ​​habitaclu, cât și în portbagaj, care în modul standard are 455 de litri dar ajunge până la 1.480 cu scaunele rabatate. Mașina Fiat asigură și o anumită versatilitate.

Audi A4 Avant

mașini de familie clasamentul 10 cele mai bune mașini de familie - Audi A4 Avant

În acest clasament nu putea lipsi un break prin excelență precum Audi A4 Avant , o mașină cu care să parcurgi drum lung în confort absolut, frumoasă de condus și foarte practică datorită unui portbagaj mare. Acesta din urmă are o capacitate de 495 litri care crește la 1.495 odată ce rândul de scaune din spate a fost rabatat.

Mini Countryman

mașini de familie clasament 10 cele mai bune mașini de familie - Mini Countryman

Stilul în slujba practicii: astfel s-ar putea rezolva ecuația potrivită pentru Mini Countryman , o mașină de descoperit și cu calități ideale pentru o familie. Spațios și confortabil, dinamic și plăcut de condus, portbagajul său contribuie la caracterul practic al acestei mașini datorită unei capacități de bază de 405 litri, care devine 1.275 odată ce spătarele banchetei din spate sunt rabatate.

Volkswagen Tiguan

mașini de familie clasament 10 cele mai bune mașini de familie - Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan , un SUV de succes, confortabil și dinamic, intră și el de drept în clasamentul nostru. Conținutul său este de primă clasă, cu confortul pe primul loc. Este o mașină de familie din toate punctele de vedere, și datorită portbagajului de 615 litri care devine 1.655 cu spătarele din spate rabatate.

BMW Seria 3 Touring

mașini de familie clasament în top 10 mașini de familie - BMW Seria 3 Touring

BMW Seria 3 Touring  este, prin definiție, un pilot de curse rutier excepțional, care se încadrează pe deplin în categoria mașinilor de familie perfecte. Pe lângă calitățile sale dinamice, bavareza se remarcă prin caracterul practic și prin interioarele confortabile și funcționale. Portbagajul are 410 litri care devin 1.420 odată ce scaunele din spate sunt trase în jos.

BMW X1

mașini de familie clasamentul 10 cele mai bune mașini de familie - BMW X1

SUV compact performant si distractiv, dar nu din acest motiv nepotrivit familiei, si datorita dimensiunilor sale: vorbim de BMW X1, care ne inchide clasamentul. O mașină care strălucește pentru versatilitatea sa și, de asemenea, pentru capacitatea portbagajului său de 505 litri, care devin 1.550 odată ce spătarele banchetei din spate sunt rabatate.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *