Mașini electrice: SUV electric Peugeot e-2008


peugeot e 2008

Cu Noul SUV electric Peugeot e-2008, producătorul francez de mașini demonstrează cum progresul tehnologic îi permite acum să ofere motoare electrice chiar și pe vehicule de dimensiuni și greutate semnificative, ca și în cazul vehiculelor utilitare sportive (SUV) , în același timp. timp garantând o autonomie considerabilă.

Autonomie și timpi de încărcare ai noului SUV electric Peugeot e-2008

Noul SUV electric Peugeot e-2008 este echipat cu o baterie de mare capacitate de 50 kWh care permite o autonomie de 320 km pe baza protocolului de aprobare WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures).

Datorită bateriei sale avansate cu litiu răcită cu lichid, Noul Peugeot e-2008 poate accesa stații de încărcare ultrarapide de 100 kWh, permițându-i să fie reîncărcat la 80% din capacitatea bateriei în doar 30 de minute.

Pentru a planifica în avans cel mai bun traseu pentru călătoriile pe termen lung, clienții au acces la „ Planificatorul de călătorii ”, un instrument care calculează traseele ținând cont de autonomia și amplasarea stațiilor de încărcare de-a lungul traseului.

Traseul poate fi trimis către navigatorul GPS al mașinii pentru a se asigura că șoferul are o relaxare totală în timpul conducerii și o planificare perfectă.

Parteneriatul cu Enel

Datorită parteneriatului Peugeot cu Enel X și Free2Move Services, punctele de încărcare de pe Enel

Sistemul preselectează terminalele de încărcare electrică în funcție de distanță, viteză și prețul de încărcare, apoi ghidează șoferul prin intermediul navigatorului conectat la punctul de încărcare ales.

Parteneriatul cu Enel nu este folosit, așa cum facem de obicei cu smartphone-ul nostru.

Wallbox- ul vă permite să reîncărcați complet vehiculul în 7 – 8 ore , în funcție de capacitatea instalată.

Cu toate acestea, este încă posibil să reîncărcați Noul Peugeot e-2008 printr-o priză Schuko normală, dar cu timpi mult mai lungi.

Bateria cu durată lungă de viață a noului SUV Peugeot e-2008

Posibilele preocupări ale celor care iau în considerare achiziționarea unei mașini electrice includ durata de viață utilă a bateriei și, în consecință, posibila amortizare a mașinii.

Peugeot răspunde acestor preocupări cu un sistem inovator de răcire cu lichid care prelungește durata de viață a bateriilor, oferind în același timp o garanție de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea de încărcare.

Garanția rămâne valabilă chiar dacă clientul decide să revinde vehiculul și Peugeot oferă o certificare privind starea de sănătate a bateriei pentru a facilita orice revânzare a mașinii.

Personalizare bazată pe stilul de condus și aplicația MyPeugeot®

Performanțele noului SUV Peugeot e-2008 pot fi personalizate în funcție de stilul de condus al proprietarului, folosind trei moduri diferite:

  • Modul Eco dă prioritate optimizării intervalului și este ideal pentru călătorii lungi
  • Modul normal oferă un nivel standard de performanță și este alegerea ideală pentru conducerea zilnică
  • Modul Sport profită la maximum de puterea motorului electric, asigurând o mai mare viață și dinamism la conducere.

Datorită schimbătorului de viteze, este posibil să alegeți între două moduri de recuperare a energiei de frânare:

– Modul Drive (“D”) asigură recuperarea standard cu o conducere similară cu cea a unui vehicul pe benzină sau diesel.

– Modul de frână („B”) , care se activează automat atunci când bateria nu este încărcată complet, generează o decelerare mai mare atunci când luați piciorul de pe accelerație, reducând nevoia de a folosi pedala de frână.

Aplicația MyPeugeot este un alt instrument valoros care îi permite proprietarului Noului Peugeot e-2008 să acceseze sfaturi pentru optimizarea condusului și a autonomiei.

Datorită aplicației gratuite MyPeugeot, este posibil să:

  • Monitorizați starea de sănătate a vehiculului analizând datele de conducere și locație
  • Gestionați și programați întreținerea și serviciile vehiculelor
  • Gestionați încărcarea și temperatura bateriei la bord
  • Accesați rapid și ușor asistența dacă și când este necesar.

Motorul noului SUV electric Peugeot e-2008

Noul SUV electric Peugeot e-2008 este propulsat de un motor 100% electric care asigură performanțe absolut strălucitoare datorită cuplului motor disponibil imediat, împreună cu liniște și vibrații aproape zero.

Printre avantajele suplimentare pe care singuri pot face alegerea de a achiziționa o mașină alimentată cu un motor electric care merită, ne amintim de posibilitatea de a circula chiar și în zone cu trafic restricționat, în baza reglementărilor legale în vigoare.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *