Skoda Epiq: dotări, design, interior, autonomie, preț și lansare


skoda epiq

În peisajul actual al automobilelor, evoluția către mobilitatea durabilă reprezintă o piatră de hotar pentru producătorii globali. Skoda se află în fruntea acestei tranziții importante odată cu lansarea noului Skoda Epiq .

Este un SUV de oraș complet electric care redefinește conceptul de mobilitate urbană ecologică. Cu o lungime de 4100 mm, noul Epiq promite să combine spațiul interior și performanța ecologică, oferind în același timp un design inovator și tehnologii de ultimă oră.

Skoda Epiq

Acesta va fi oferit la un preț de pornire de 25.000 de euro

SUV -ul electric compact , cu un preț de pornire de aproximativ 25.000 de euro , își propune să democratizeze accesul la mobilitatea electrică. Autonomia sa de peste 400 km la o singură încărcare îl face candidatul ideal pentru utilizarea zilnică și ieșirile, oferind o soluție practică fără a face compromisuri la sustenabilitatea ecologică.

Habitaclul, conceput după filosofia de design Modern Solid a mărcii cehe, reflectă o combinație de estetică și funcționalitate, cu o capacitate de încărcare de până la 490 de litri care îl plasează în fruntea categoriei sale.

Skoda Epiq

Inovație în design și tehnologie

Noul limbaj de design Modern Solid al Skoda exprimă un amestec echilibrat de robustețe și linii atractive. Fața negru lucios Tech-Deck și farurile Matrix LED sunt doar câteva dintre elementele distinctive care conferă lui Skoda Epiq un aspect futurist.

Această filozofie se extinde și la interioare, unde minimalismul funcțional se combină cu materiale durabile și tehnologii intuitive, cum ar fi cheia digitală mobilă și posibilitatea de încărcare bidirecțională, subliniind angajamentul mărcii cehe pentru soluții inovatoare și responsabile.

Pe lângă faptul că reprezintă o piatră de hotar importantă în gama completă de energie electrică a producătorului ceh, noul Epiq marchează și un pas important înainte în strategia de electrificare a Grupului Volkswagen. Prezentarea oficială este programată pentru 2025 , iar producția se va desfășura în uzina din Pamplona (Spania).

Skoda Epiq

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *