SUV Citroën C5 Aircross Hybrid Plug-In: caracteristici


Citroen C5 Aircross Hybrid Plug-In

Vehiculele hibride plug-in se caracterizează prin nivelul lor scăzut de consum și performanța optimă, oferind, de asemenea, avantajul de a putea circula în regim electric pentru a putea circula cu zero emisiiCitroën a intrat și în lumea mașinilor hibride plug-in datorită modelului său SUV Citroën C5 Aircross Hybrid Plug-in.

Pornind de la acest SUV hibrid, începe procesul de electrificare al constructorului francez de automobile,  cu scopul de a ajunge la 100% din gamă până în 2025. Să cunoaștem mai îndeaproape câteva dintre cele mai interesante caracteristici ale mașinii, cu accent pe caracteristicile sale verzi.

De la versatilitate la confort: avantajele SUV-ului Citroën C5 Aircross Hybrid Plug-in

Modelul SUV hibrid de la Citroën combină toate avantajele condusului 100% electric, perfect pentru naveta zilnică, cu versatilitatea și autonomia motorului cu ardere pentru călătorii mai lungi. SUV-ul Citroën C5 Aircross Hybrid Plug-in devine, prin urmare, prototipul ideal de mobilitate extinsă , variind de la mici călătorii zilnice la călătorii lungi pe autostradă.

Această caracteristică de flexibilitate extremă de utilizare este însoțită de confort care atinge cele mai înalte niveluri datorită programului Citroën Advanced Comfort® . SUV-ul C5 Aircross Hybrid Plug-in este echipat cu suspensii exclusive capabile să filtreze și să absoarbă neregulile de pe drum, asigurând în același timp echilibru și dinamism optim pe toate tipurile de trasee.

La fel de confortabile sunt scaunele caracterizate prin scaune mari și spătare învăluitoare , capabile să îmbine moliciunea și susținerea atât în ​​cele mai scurte călătorii, cât și în călătoriile mai lungi. Ca un plus suplimentar, scaunele SUV-ului hibrid plug-in sunt încălzite. Cele din față pot fi echipate și cu funcție de masaj multipunct .

Dar confortul la bordul SUV-ului Citroën C5 Aircross Hybrid Plug-in este amplificat și mai mult datorită tăcerii absolute a călătoriei și absenței vibrațiilor, două caracteristici tipice ale modului 100% electric. Toți pasagerii pot călători astfel în confort maxim, complet protejați de zgomotul extern.

Caracteristici ecologice ale SUV-ului hibrid Citroën

Călătoria silențioasă reprezintă doar una dintre diferitele caracteristici ecologice care pot fi utilizate într-un model de mașină inovator, cum ar fi SUV-ul Citroën C5 Aircross Hybrid Plug-In. Mașina de la cunoscutul brand francez se remarcă și prin motorul său ecologic și eficient, cu emisii de CO 2 începând de la 42 g/km pe ciclul WLTP.

Ne confruntăm cu un model SUV hibrid care se adaptează pe deplin nevoilor oricui caută o mobilitate durabilă . Modul de conducere electrică permite nu numai reducerea emisiilor de dioxid de carbon în atmosferă, ci și economisirea consumului. Acest lucru se datorează parțial caracteristicilor inteligente specifice cu care este echipat Citroën C5 Aircross Hybrid SUV plug-in. Mașina este, de fapt, echipată cu un mod de conducere ecologică care vă ajută să conduceți cât mai economic posibil, permițându-vă să mențineți constant consumul de energie sub control .

Mai exact, mașina are funcția ë-Save care permite șoferului să anticipeze și să calculeze propriile mișcări, cu posibilitatea de a asigura o rezervă de energie electrică care să fie utilizată în modul 100% electric oricând dorește în timpul călătoriei, în general în așteptarea traversarea unui centru urban în timpul sau la sfârșitul călătoriei.

Dar merge mai departe. Consumul SUV-ului Citroën C5 Aircross Hybrid Plug-In poate fi redus și mai mult prin intermediul unor funcții de asistență la condus precum regulatorul și limitatorul de viteză, cu ajutorul cărora puteți seta o limită de viteză care să nu fie depășită sau și prin controlul adaptiv al vitezei cu Stop&Go. funcția , cu care sistemul adaptează automat viteza mașinii la cea a vehiculului din față, menținând automat distanța de siguranță stabilită anterior de șofer. Dacă este necesar, sistemul are și capacitatea, acționând asupra frânei și accelerației, de a frâna complet vehiculul și apoi de a-l reporni automat, fără intervenția șoferului. 

Încărcare simplă, rapidă și funcțională

Pentru un model precum Citroën C5 Aircross Hybrid Plug-In SUV, sunt disponibile diferite metode de încărcare:

  • Wall Box de 7,4 kW și încărcător de 7,4 kW (1 oră și 40 de minute pentru încărcare completă);
  • Priză domestică Green Up (4 ore pentru încărcare completă);
  • priză standard de uz casnic (7 ore pentru încărcare completă).

Când bateria SUV-ului Citroën C5 Aircross Hybrid Plug-In este complet încărcată, vă puteți bucura de până la 55 de kilometri de condus plăcut 100% electric. După cum sugerează Citroën însuși, dacă doriți să profitați la maximum de tracțiunea electrică, este important să reîncărcați bateria în fiecare zi, direct acasă sau la punctele de încărcare publice.

Datorită serviciilor Free2Move este posibil să știi în orice moment locația punctului de încărcare cel mai apropiat de poziția ta. Cu SUV-ul Citroën C5 Aircross Hybrid Plug-In, încărcarea poate fi programată și pentru a putea profita de intervale de timp cu tarif redus, de exemplu.

Funcționarea este simplă și „user friendly”, datorită ergonomiei ușii și a cablurilor de încărcare situate sub podeaua modulară a portbagajului. Ușa are LED-uri colorate care vă permit să urmăriți progresiv procesul de încărcare care poate fi monitorizat și prin intermediul aplicației My Citroën . Pe scurt, un vehicul tehnologic, funcțional, extrem de confortabil și prietenos cu mediul, Citroën C5 Aircross Hybrid Plug-In SUV care constituie o soluție excelentă pentru oricine se apropie de lumea mașinilor hibride plug-in.


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *