Toyota Yaris GR 2024: prețuri anunțate


toyota-gr-yaris-2024-03_03

Versiunea actualizată a micii bombe de 286 CP, inspirată de mașina de raliu Toyota GR Yaris, este acum disponibilă cu prețuri începând de la 52.000 de euro.

MULTE SCHIMBĂRI – Noua versiune a fost îmbunătățită din toate punctele de vedere , în primul rând la motor, care este încă turbo de 1,6 litri cu 3 cilindri, care livrează acum 280 CP, cu un cuplu maxim de 390 Nm. Au fost îmbunătățite și calitățile dinamice. , datorită unui șasiu mai rigid, iar tabloul de bord a fost reproiectat și acum este diferit de celelalte Yaris. O altă noutate este transmisia automată GR-DAT8 cu opt trepte, convertor de cuplu și radiator suplimentar pentru răcire, care este oferită ca alternativă opțională la manuala cu 6 trepte. 

TREI SETĂRI – Trei configurații disponibile: CircuitOgier și Rovanpera, dintre care ultimele două sunt ediții limitate dedicate piloților Toyota din campionatul mondial de raliuri. Se caracterizează prin următoarea configurație: cutie de viteze manuală, culoare specifică, etriere de frână dedicate, jante forjate, spoiler din carbon, insigne specifice, sistem audio JBL, scaune și volan încălzite.

ECHIPAMENTE – Circuitul Toyota GR Yaris dispune de o dotare foarte completa: jante din aliaj 8Jx18″ cu anvelope 225/40 R18, instrumentatie digitala de 12,3″, sistem multimedia Toyota Smart Connect vizibil pe un ecran tactil de 8″ cu conectare la retea, Adas Toyota Safety Pachetul Sense (include control adaptiv inteligent al vitezei de croazieră, frânare automată de urgență, menținere activă a benzii de circulație și cititor de semne rutiere), faruri și lumini LED, interioare negre și scaune sport din piele, climatizare cu două zone.

OPTIUNI – Singurele opțiuni pentru Toyota GR Yaris sunt, după cum s-a menționat, transmisia automată (3.000 de euro), Tech Pack (1.500 de euro, standard în versiunile speciale, care include o cameră retrovizoare, senzori de parcare față și spate). , jaluzele de monitorizare a unghiului, sistem de franare spate) si jante forjate  (4.000 euro, standard in versiunile speciale).

PRETURI DE LISTA

VERSIUNEPREȚ
GR Yaris Circuit i-MT 6 viteze52.000E
GR Yaris Circuit DAT 8 viteze55.000E
GR Yaris Ogier Special Edition i-MT 6 trepte75.000E
GR Yaris Rovanpera Special Edition i-MT 6 trepte75.000E


0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *